V.I.T.A.

V.I.T.A.Ik sta klaar voor kinderen met bijzonderheid en hun ouders. Ik begeleid kinderen bijvoorbeeld op school en/of na school. Verder heb ik een praktijk aan huis waarin ik ouders en kinderen met vragen over hun kinderen en hoe hen beter te kunnen begeleiden. Kinderen met een bijzonderheid hebben ongeziene talenten. Ik kan hen lezen en goed in vele vormen communiceren. Ik ben thuis op het gebied van motorische beweging en spraak en hoe te stimuleren en begeleiden om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te ontwikkelen. Ook ben ik in staat multi getalenteerde voorlijke kinderen te begeleiden met multidimensionaal bewustzijn of hoog emotioneel quotiënt, en wijsheid vanuit de intuïtie.

Ik heb een Amerikaanse universitaire opleiding in Somatic Movement Educatie en ben ook thuis op het gebied van creativiteitsontwikkeling in alle kunstvormen vanwege mijn achtergrond als muziekdanstheatermaker en therapeutische kwaliteiten.Ik ben graag in contact met kinderen en hun ouders om hen binnen iedere situatie met hart en ziel te coachen en te ondersteunen.

Ik heb met name veel specialisme op het gebied van het syndroom van down. Echter elke bijzonderheid kan ik mee uit de voeten, omdat ik vele kennis heb op het gebied van lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Ik ben medisch geschoold. Dit door mijn opleiding maar ook omdat dit bij mij met de paplepel is binnen gegoten. Mijn beide ouders studeerden medicijnen: geneeskunde. In mijn familie zijn vele personen medici. Ik heb helende kwaliteit.

Neem gerust bij vragen contact met mij op.

Voor mijn tarieven zie mijn tarievenlijst 2022

Voor losse sessies in mijn praktijk handteer ik een ander tarief dan voor een traject dat langdurig wekelijks loopt