Embodiment

EmbodimentJouw belichaming van jouw authentieke ware zelf op alle lagen van het bestaan is een doorgaand proces om in alle integriteit van jouw bestaan te leven. Dit is nu broodnodig in onze huidige maatschappij waarin wij samenleven.

Iedereen heeft een unieke chemie en doorstroming van zijn of haar aanwezigheid, waarin hij of zij in verhouding staat met zichzelf en zijn fysieke lichaam tot de kosmos. Deze workshop geeft tools in welke richting je kunt bewegen om de focus in je belichaming van jezelf te houden en hierdoor vanuit je kracht te handelen en daarin alle integriteit van jezelf te waarborgen. Je vermogen tot waarnemen en het ervaren van 1-heid van jezelf in verhouding tot die van andere levende mensen en wezens op alle lagen van bestaan zowel in verhouding met het materiële en immateriële zal toenemen en meer en meer verdiept worden tot je 1-heid realiseert in het hier en nu. Het is de bedoeling dat je met gemak en gratie kunt aanwezig zijn in het hier en nu en hierdoor in alle rust kunt blijven handelen.Doeneke vertelt op haar blog over haar ervaring met embodiment. Lees haar prachtige woorden hier!

Embodiment in 4 module’s


Om alle lagen van het bestaan in balans te brengen en te integreren is in onze huidige aanwezigheid en begrip van het leven zelf veel om te doen. In dit leven worden we uitgenodigd in ieder geval een begin te maken. Sommige mensen worden meer getriggerd dan anderen om dit te doen.

Voor die mensen die al een tijd onderweg zijn of juist aanvoelen de tijd is gekomen om mijn belichaming op te schonen en mezelf geheel in mezelf te verankeren zonder iets er tussen voor die mensen zijn deze modules.

Omdat iedereen een andere weg bewandeld om ergens te komen kan je instappen in eenderwelk module en ze achterelkaar of door elkaar bewandelen.

In elke module staat een laag van het bestaan centraal en dat thema laat ik doorwerken in de vertaling van de seizoenen, herfst winter, lente zomer. Herfst, loslaten maar binnen keren: wie ben ik? En wie ben ik niet?
Het verschil erkennen maakt dat je onderscheidingsvermogen wordt geprikkeld en hierdoor kiezen kunt wat of wie je belichamen wilt en wie ben jij. Welke authenticiteit blijft altijd in jou?

En zo geldt dit ook voor de winter, de lente, de zomer en de herfst.

Als je één module of meer of allen hebt gevolgd zul je in ieder geval jouw belichaming van wie je bent inzicht in hebben gekregen en goed kunnen kennismaken met welke middelen je tot beschikking staan om dit in balans te brengen. De gratie wanneer de volledige integratie komt, kun je uitnodigen net als ontspanning. Wanneer het invalt dat je permanent verblijft in bijvoorbeeld innerlijke vrede is een moment van gratie ontvangen.

Wanneer je bewust aan de slag gaat kun je dit met meer gemak en gratie uitnodigen dan al onze rollercoasters die wanneer je de juist keuze’s maakt ook onvermijdelijk dezelfde lessen geven. Het is gemakkelijker om met vaardigheden een boot te besturen dan rond te zwalken zonder enige richting te geven.

Mijn leven leidt expliciet naar embodiment. Graag begeleid ik andere mensen onderweg om dit op hun eigen wijze te doen.Embodiment I, II, III & IVWat houdt workshop Embodiment I, II, III & IV in en wat kun je verwachten?

Eerst welkom en arriveren, aankomen in jezelf. Er staat thee klaar. Je kunt aankomen in de ruimte. Neem evt een eigen zitkussen of yogamatje mee. Kennismaken met de aanwezigen.Stilte, overpeinzing

Hoe kom je tot je zelf in je zelf? Denk aan bij STILTE bijvoorbeeld: Meditatie, lichaamsgerichte oefeningen, positieve opbouwende acties en innerlijk werk van emotionele en mentale processen.Beweging

Wie ben jij zowel op fysiek gezien niveau als op onstoffelijk niveau, hoe zit je fysieke anatomie in elkaar en hoe zit je niet fysieke aanwezigheid in elkaar. Hoe krijg je zicht hierop? Geestelijke voeding en kennis van het ongeziene waar te nemen in het fysieke terwijl je juist in jezelf verankerd blijft, down to earth.Oefeningen met Core transformation

Hoe kun je valse overtuigingen van je zelf herkennen en omzetten naar waarheid. Hoe kun je emoties kanaliseren en je ware gevoelens, zoals innerlijke vrede, liefde downloaden in je zelf. Hoe zak je zelf in jezelf. Hoe nodig je jezelf uit tot rust, tot innerlijke balans, en tot een waar gevoel als innerlijke vrede. Hoe train je je onderscheidingsvermogen of je in onvoorwaardelijke liefde en respect tot je zelf aanwezig bent of dat je in emotionele verstrengelingen bent zoals in angst of andere negatieve emoties die je stress geven?Focus & Aandacht

Waar kies jij voor op je huidige pad om te integreren en te belichamen.Gewaarzijn, zintuigelijk en geestelijk waarnemen

Hoe herken je je zelf in het moment? Met andere woorden: hoe kom je tot bewustzijn dat je je gewaarwordt dat je 1 bent met je ware zelf zonder dat je afgeleid wordt door een denk denken gedreven door een mindset die je opgelegd is vanuit de constructie van wie je bent geworden en hoe herken je de trilling van je ziel in jou en jouw unieke toon, of juist jouw unieke chemie van je energie huishouding die je belichaamt wanneer je in het hier en nu bent. Aanwezig bent.Aanwezigheid in zuiverheid

Hoe voelt dit in jouw lijf. Welke fysieke oefeningen kun jij doen voor jezelf. Ik begeleid je hierin naar zuiver gewaar zijn van je zelf met verschillende aan te leren vaardigheden vanuit de dans, muziek, yoga en meditatie, en om je eigen kwaliteit waar te nemen wie jij bent voorbij je lichamelijke gewaarwording en wie jij bent in lichamelijke gewaarwording.Geheime gereedschap aanboren

Welke middelen kan je je zelf geven om jouw aanwezigheid in het hier en nu te bekrachtigen en je terug te fluiten als je voelt dat je van jezelf verwijderd raakt? Het maken van een ingredientenlijst waarin je tot bijvoorbeeld een eigen methode of structuur komt om tot jezelf door te dringen en vooruit te bewegen op het pad van integratie en doorstroming om het goede en het juiste te doen in het moment.We gaan uit van hoffelijkheid

Het positieve opbouwende te benoemen zodat je hierin jouw unieke talent van helderheid aangereikt krijgt waarin je jouw belichaming iedere keer dieper kunt integreren zodat je steeds meer integreert van je authenticiteit en je ware authoriteit op aarde in je levende mensschap leeft.Afsluiting met eventueel een pot luck

Krachtige bouillon of groentesoep tot slot om je te boosten om huiswaarts te kunnen keren.

Met veel plezier deel ik mijn jarenlange ervaring op het belichamen van je zelf en ik zet graag mijn talenten, vaardigheden en genezende kwaliteiten in om je te laten voelen waar de belichaming van jouw zuiverheid en integriteit is. Ik nodig je uit om iedere keer weer te verdiepen en te verankeren zodat jouw EMBODIMENT aan kracht toeneemt.

Ik kies voor maximaal 4 personen per workshop, omdat ik graag alle rust, tijd en aandacht neem om waar te nemen en individueel te begeleiden in een kleine veilige geborgen kleinschalige setting.Embodiment (I, II, III, IV) te volgen als losse modules los van elkaar of achter elkaar. Per seizoen zal er verdieping zijn op de belichaming van wie jij bent op alle lagen van bestaan.

Kosten per Embodiment-module: 363,00 euro inclusief BTW 21%. (BTW aftrekbaar als coaching voor je eenmanszaak of VOF, Holding of BV) Het bedrag over te maken op VITA NL60INGB0008492454 onder vermelding van titel: Embodiment I, Embodiment II, Embodiment III en/of mbodiment IV.Voor meer informatie over Embodiment I, Embodiment II, Embodiment III en/of Embodiment IV betalingen kun je mij contacteren per mail: vglmjanssenATTgmail.com

Individuele verdiepende sessie direct te boeken:


Indien er gebruik gemaakt wenst te worden van een extra individuele sessie in aansluiting op deze workshop op een andere datum en tijd te boeken bij VITA dan kan er een totaalbedrag in 1 keer worden overgemaakt voor deze workshop en sessie samen. Er is dan een forse korting op 1 sessie van 1,5 uur mogelijk. De workshop + 1 sessie samen zijn 400 exclusief 21% btw. Dit is 484 euro inclusief 21% btw.
Dit betekent dat de sessie van anderhalf uur komt op 100 euro exclusief 21% BTW (121 euro inclusief 21% btw).Losse sessie van te voren te agenderen en te betalen.
Normaal kost 1 sessie van 1,5 uur 151,25 euro inclusief BTW 21%.